De perfecte auto voor je vakantie

Dit jaar is Nederland bij uitstek het meest gekozen vakantieland. Een vakantie binnen eigen land is niet alleen het gevolg van het coronavirus, maar ook door een verandering in voorkeuren van mensen tijdens hun vakantie. Door binnen de landgrenzen te verbruiken ben je namelijk een stuk milieubewuster bezig dan wanneer je met het vliegtuig vertrekt. Daarnaast heeft Nederland zoveel moois te bieden! Niet gek dus dat ook komende zomer veel mensen gewoon binnen eigen land op vakantie gaan. Een auto is bij uitstek geschikt voor zo’n trip. Of je kiest voor een reis met een van de Ford occasions of toch voor een cabrio met een open dak zal afhangen van je wensen. In deze blog lees je meer over de ideale vakantie auto!

Cabrio

Voor de mensen die minstens zo erg van de reis als van hun verblijf willen genieten is een cabrio een leuke optie! Met het dak open en de zon op je gezicht waan je je tijdens de autoreis al als een vogel zo vrij. Voor wie denkt dat een airco binnen een cabrio een overbodige luxe is moet ik je teleurstellen. Op de heetste dagen kan het namelijk fijner zijn om even het dak dicht te gooien om binnen de airco aan te zetten.

Kofferbak

Een van de voordelen van een autovakantie boven een reis met het vliegtuig is dat je niet gebonden bent aan de bagagevoorwaarden van de vliegtuigmaatschappij. Een grote kofferbak dient daarom perfect uitkomst als je met partner, kinderen en ruim voldoende bagage op pad wil. Zeker wanneer je gaat kamperen en je een tent en andere kampeerbenodigdheden moet vervoeren is een grote kofferbak ideaal.

Occasion

Wanneer je met de auto op vakantie wil maar je beschikt zelf niet over een auto, kun je kiezen om voor weinig geld een occasion aan te schaffen. Voor minder dan 500 euro rijdt je al in een tweedehandsauto. Zeker binnen Nederland is dit een goede mogelijkheid, wanneer je weinig kilometers moet maken maar toch het comfort van een auto zoekt. Voor een prikkie heb je al voldoende keuzes in Kia occasions, waardoor jij zonder zorgen maar toch ontspannen van je vakantie kan genieten. Wanneer je van plan bent veel spullen of mensen te vervoeren voor je vakantie kies je natuurlijk voor een grotere stationwagen zodat iedereen kan genieten van het rijcomfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *