Vakantiepark De Zanding: een verborgen parel in eigen land

Met de huidige corona pandemie is een vakantie in eigen land populairder dan ooit. Wanneer je op zoek bent naar een vakantiepark wil je uiteraard genieten van uitstekende faciliteiten en een prachtige omgeving. Dan is er goed nieuws: aan de westkant van de Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt Droompark de Zanding, gevestigd in Otterlo. Dit park staat garant voor een heerlijk verblijf voor zowel gezinnen als stellen. Er is ontzettend veel te doen: rustgevende boswandelingen, heerlijke fietsroutes, leuke activiteiten eveneens als interessante bezienswaardigheden. Kortom, in Droompark De Zanding is genoeg te beleven. Lees onze blog voor meer informatie!

Vakantiepark De Zanding: wat kan je er allemaal doen?

Dat er op en rondom het park veel te doen is een understatement. Zo zijn er diverse voorzieningen waar je gebruik van kunt maken. Naast een binnenbad, diverse wellness mogelijkheden, ligt het park pal naast een meer waar veel recreatiemogelijkheden zijn. Je kunt hier een kano/fiets huren of gebruik maken van het sportterrein waar je meerdere sporten kunt beoefenen.

Ook op het gebied van eten en drinken zijn er voldoende opties: het park is voorzien van een a la carte restaurant, snackbar en er zijn voldoende mogelijkheden omtrent afhaalmaaltijden. 

Heb je kinderen? Vakantiepark De Zanding biedt allerlei leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Tijdens de schoolvakanties kunnen de kids genieten van geweldige activiteiten met Bram de Bever. 

Ben je meer een natuurliefhebber? Dan zijn er voldoende wandel- en fietsroutes die je kunt uitproberen. Kortom, voor ieder wat wils!

Vakantiehuis De Zanding kopen

De ideale ligging van vakantiepark De Zanding zorgt ervoor dat het jaarlijks veel toeristen trekt. Ben je echt een trouwe toerist? Dan is er zelfs een mogelijkheid om op vakantiepark De Zanding een vakantiehuis te kopen. Ideaal als je op jaarlijkse basis terugkeert naar je favoriete vakantiebestemming.

Hier komen vele voordelen bij kijken. Zo kan je: je vakantiehuis bezoeken wanneer je wilt, extra inkomsten genereren met het verhuur van je recreatiewoning en kan je een betere rendement behalen met je spaargeld. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *